منو

کرتین وال | انواع نمای کرتین وال + قیمت کرتین وال

02144027641 ساعت تماس 9 صبح الی 20 عصر
کرتین وال | انواع نمای کرتین وال + قیمت کرتین وال

کرتین وال شیشه یک نمای لوکس و مدرن برای ساختمان هایی با نمای مدرن- بهترین پروژه های نصب کرتین وال را از ما بخواهید!

راشین درب
راشین درب

کرتین وال | انواع نمای کرتین وال + قیمت کرتین وال

کرتین وال چیست؟ با شنیدن نام Curtain Wall اولین سوالی که در ذهن مخاطب نقش می بندد این است که کرتین وال چیست؟ آیا شما هم تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که نمایش شیشه ای  کرتین وال را روی ساختمان خود اعمال کنید؟ این تجهیزات از جمله تجهیزاتی هستند که می توانند تاثیر زیادی در جلب توجه مخاطب داشته باشد.

امروز نمای ساختمان ها با استفاده از متریال های مختلفی مانند کامپوزیت، آجر، چوب، سنگ و غیره طراحی می شوند. هر یک از این نماها می توانند زیبایی خاصی داشته باشند، اما نمای شیشه ای می تواند یک نمای منحصر به فرد و خاص باشد. برای آشنایی بیشتر با جزئیات نمای  کرتین وال ما موضوع این محتوا را به معرفی کرتین وال شیشه اختصاص داده ایم.

کرتین وال

کرتین وال چیست؟

همانطور که در بخش های قبل متوجه شدید کرتین وال به یک نمای شیشه ای گفته می شود که می تواند در مقایسه با دیگر نماها ظاهری لوکس و منحصر به فرد را به نمایش بگذارد. این نوع سازه به دیوار پرده هم معروف هستند و می توانند یک نمای بیرونی مدرن را در ساختمان به تصویر بکشند. در تولید این سازه پروفیل های آلومینیومی مختلفی به کار می رود که به آن ها لامل گفته می شود.

برای پر کردن نمای بین پروفیل های آلومینیومی نیز شیشه نصب می شود. لامل ها به صورت عمودی و افقی اجرا می شوند که لومل های عمودی به مولیون و لامل های افقی به ترنسم معروفند. به طور کلی پروفیل های افقی در مقایسه با پروفیل های عمودی عرض برابر و طول بیشتری دارند. دلیل این اختلاف سایز این است که بخش اصلی بار شیشه بر روی لامل عمودی قرار می گیرد.

ساختار نمای کرتین وال

اگر بخواهیم در مورد ساختار نمای کرتین وال بحث کنیم باید بگوییم که تولید این نما کاملاً صنعتی بوده و در گروه نماهای تهویه شونده یا همان نماهای خشک قرار می گیرد. طراحی این نما به گونه ای انجام می شود که تمامی پروفیل های آلومینیومی که برای تولید این تجهیزات به کار رفته اند، در برابر عواملی مانند زلزله، وزن نما و نشست های احتمالی انعطاف پذیر عمل کنند.

ساختار این نما به شکلی است که تنها می تواند وزن خود را تحمل کند و امکان تحمل هیچ بار دیگری را ندارد. تمامی تجهیزات و متریال های به کار رفته برای تولید  کرتین وال به گونه ای در کنار یکدیگر قرار می گیرند که این تجهیزات بتوانند در برابر عوامل مختلفی که در بخش قبل ذکر کردیم مقاومت بالایی داشته باشند.

نمای کرتین وال

انواع پروفیل کرتین وال

در تولید و ساخت  کرتین وال لامل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع لامل کرتین والی که برای تولید این سازه به کار می رود به سه گروه زیر تقسیم می شوند.

نمای فیس کپ یا قاب دار (face cap)

اولین نمونه های لاملی که برای تولید این سازه به کار می روند، سیستم فیس کپ یا همان قاب دار است. در این روش زیرسازی سازه با کمک پروفیل های عمودی و افقی انجام می شود که این پروفیل ها در کنار هم یک شبکه را تشکیل می دهند. در ادامه شیشه های مورد استفاده بر روی این ساختار پروفیل ها به صورت مستقیم قرار می گیرند و با استفاده از یک درپوش فشاری شیشه ها را بر روی لامل محکم می کنند. برای اینکه این پروژه زیبایی ظاهری نیز داشته باشد می توان سیستم قاب دار را با طرح و طول دلخواه سفارش داد، اما عرض آن باید مشخص باشد.

نمای کرتین وال فریم لس یا بدون قاب (frameless)

در این سیستم اگر شما به سطح نمای شیشه ای اجرا شده نگاه کنید تنها یک بخش صاف را می بینید. دلیل این امر را می توان نبودن قاب برای این تجهیزات معرفی کرد و شما می توانید فریم ها را تنها به صورت سایه ای در زیر شیشه ها مشاهده کنید. اصلی ترین مزیت هایی که می توان برای نصب این سیستم بیان کرد این است که  سرعت نصب و نظافت این سیستم بسیار بالا است.

نمای سمی فریم یا نیمه قاب دار (semi frame)

در این نما همانطور که از نامش پیداست طراحان یکی از بخش های پروفیل های افقی یا عمودی را حذف خواهند کرد و چسب های  پایه سیلیکونی و یا لاستیک های عایق را به عنوان جایگزین مورد استفاده قرار می دهند.

نمای کرتین وال

روش های ساخت و نصب نمای  کرتین وال

ساخت و نصب این نما از دو روش اصلی به نام استیک و یونیتایز استفاده می شود که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

  • اجرای نما به روش استیک

در روش استیک پس از اینکه مراحل تولید پروفیل های آلومینیومی و رنگ آمیزی آن ها پایان یافت، در محل پروژه عملیات ساخت و نصب تمامی تجهیزات انجام خواهد شد. البته باید بدانید که تمامی اندازه گیری ها و محاسبات دقیق پروژه ابتدا انجام خواهد شد و سپس به مرحله تولید پروفیل ها خواهیم رسید. در نهایت پروفیل ها را به محل پروژه انتقال داده و عملیات نصب آغاز می شود.

برای اجرای این نما باید پروفیل های آلومینیومی را به شکل عمودی و افقی در فضای که در بین طبقات تعیین شده قرار داد. این نحوه اجرا موجب شده تا سازه مقاومت بالایی داشته باشد و فشاری که روی شیشه ها قرار دارد به سازه ها انتقال پیدا کند. انجام بخشی از مراحل تولید در کارخانه و بخشی از آن در محل پروژه چند مزیت مهم دارد که از جمله آن ها می توان به اجرا شدن سریع پروژه، نیاز نداشتن به تدارکات فراوان و همچنین مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد.

  • اجرای نما به روش یونیتایز

بدانید روش یونیتایز به عنوان روش از پیش ساخته شده نیز شناخته می شود. این روش همانطور که از نامش پیداست آماده سازی تمامی بخش ها و ساخت آن ها باید در کارخانه انجام شود. به عبارت ساده تر تمامی قاب ها و یراق آلات و قطعات از قبل در کارخانه آماده شده و شیشه ها نیز در درون قالب ها قرار می گیرند و سپس سازه نهایی را به محل اجرای پروژه منتقل می کنند.

این یعنی در محل اجرای پروژه نیاز به انجام امور خاصی نیست و همین اصلی ترین تفاوت بین این روش با روش قبل است. این روش نیز مانند روش قبل مزایای خاص خود را دارد که از مهم ترین آن ها می توان به سرعت نصب بسیار بالا اشاره کرد، چرا که تمامی تجهیزات از قبل آماده شده اند. همچنین ساز با استاندارد بالاتر و کیفیت بالاتر در محل مورد نظر نصب خواهد شد، البته باید بدانید استفاده از این روش نیازمند صرف هزینه های بیشتر است.

کرتین وال قیمت

روکش نمای کرتین وال

اصلی ترین و رایج ترین متریالی که برای نمای کرتین وال و یا روکش آن مورد استفاده قرار می گیرد، شیشه است، اما در کنار شیشه متریال هایی مانند سنگ های طبیعی و یا پنل های فلزی نیز می توانند به عنوان روکش مورد استفاده قرار گیرند. همچنین در این نما برای مخفی کردن فاصله های بین طبقات، اسپندرال شیشه های مات نیز نصب می شوند.

عایق بندی لامل کرتین وال

لامل های  کرتین وال بر اساس استانداردهای خاصی طراحی می شوند تا بتوانند بالاترین سطح عایق بندی را داشته باشند. این عایق بندی شدن لامل ها می تواند در برابر عوامل زیست محیطی و نیروهای جوی مختلف از نمای ساختمان مراقبت کند. بدین منظور برای انجام عایق بندی لامل متریال های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین برای اینکه سطح عایق بندی سازه بالاتر رود از لاستیک های پلی آمید نیز استفاده می کند.

البته باید بدانید این سطح عایق بندی در هر نوع از کرتین وال می تواند متفاوت باشد. برای مثال در سیستم های کاور کپ پلی آمید روی لامل ها قرار می دهند. این در حالی است که در سیستم فریملس پلی آمید باید درون خود لامل قرار داده شود.

کرتین وال قیمت

تفاوت  کرتین وال با دیگر نماهای شیشه ای

با اینکه نمای  کرتین وال خود یک نوع نمای شیشه ای محسوب می شود، اما در مقایسه با نمونه های دیگر نمای شیشه ای دارای یک ساختار خود ایستا است. این تفاوت اصلی آن با دیگر نماهای شیشه ای بدین معناست که کرتین وال ها هیچ نوع بار اضافه ای را بر ساختمان وارد نمی کند. در این نما معمولاً بار شیشه ها بر روی لامل ها و یا همان پروفیل های آلومینیومی قرار دارد، در نتیجه می توان گفت که هیچ بار اضافه ای به ساختمان وارد نمی شود.

در واقع می توان گفت که  این نما خود به عنوان یک بخش مستقل و جدا از ساختمان محسوب می شود. این در حالی است که نماهای دیگر در واقع بر روی دیواره خارجی ساختمان اجرا می شوند و وزن آن ها بر روی ساختمان قرار می گیرد. در نهایت ساختمان باید وزن اضافه این متریال ها را نیز تحمل کند. اگر بخواهیم تفاوت های کلی نمای مذکور را با دیگر نماهای شیشه ای بررسی کنیم می توانیم موارد زیر را نام ببریم.

  • نمای کرتین وال دارای ساختار پیچیده ای است.
  • در مقایسه با نماهای دیگر مقاومت استحکام بالاتری در برابر گرما، رطوبت و به طور کلی تغییرات دمایی دارد.
  • هزینه نگهداری و تعمیرات این سازه در مقایسه با دیگر نمای شیشه ای بسیار کمتر است.
  • اجرا و نصب شیشه های نمای کرتین وال را می توان با استفاده از جرثقیل و در خارج از ساختمان انجام داد.

curtain wall

مزایای نمای  کرتین وال

در بخش های قبل بیان کردیم که هر نما برای ساختمان دارای ویژگی های خاص خود است. هر نما با استفاده از ویژگی های خود می تواند مزایای مختلفی برای ساختمان به همراه داشته باشد. این قاعده در مورد نمای کرتین وال شیشه نیز صادق است. از مهم ترین مزایایی که می توان برای این نما بیان کرد، موارد زیر است.

  • اجزای این نما می توانند به صورت نیمه پیش ساخته و یا پیش ساخته اجرا شوند.
  • برای ساخت این ساز انرژی کمتری صرف می شود.
  • ساختاری سبک دارد و بار آن بر روی ساختمان قرار نمی گیرد.
  • میزان نور طبیعی داخل ساختمان بیشتر می شود.
  • در برابر عواملی مانند زلزله می تواند مقاومت بالایی داشته باشد.
  • این نما با سرعت بالایی انجام می شود.
  • از یراق آلات بسیار با کیفیت تولید خواهد شد.
  • در برابر رطوبت حرارت به صورت کامل عایق بندی می شوند.
  • می توان نمونه های بازشوی مختلف را روی آن نصب کرد.
  • می توان به راحتی آن را با سیستم های پوشش نما ترکیب کرد.
  • از نظر ظاهری تنوع بالایی دارند.
  • می توان به این سیستم برای شب یا روز جلوه های خاص دهید.
  • در ساخت این سازه می توان شیشه های دوجداره و سه جداره را به کار برد.
  • می توان ابعاد و مقاطع مختلف را برای اجرای این پروژه اعمال کرد.
  • محدودیتی در انتخاب رنگ ندارید.
  • سازه می تواند به صورت تمام آلومینیومی اجرا شود.
  • امکان استفاده از درب های مختلف وجود دارد.

قیمت کرتین وال

یکی از مهم ترین المان هایی که مشتریان برای اجرای کرتین وال بر روی ساختمان خود به آن توجه می کنند، قیمت کرتین وال است. در این خصوص باید بدانید که قیمت نمای  کرتین وال بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می شود و هر تغییراتی روی این سازه بر اساس سلیقه شما می تواند روی قیمت نهایی سازه تاثیر داشته باشد . از مهم ترین فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت این سازه می توان موارد زیر را نام برد.

  • نوع  کرتین وال
  • نوع سیستم قابل استفاده
  • نوع پروفیل های آلومینیومی
  • نوع یراق آلات
  • داخلی یا خارجی بودن نمونه های آن
  • ابعاد ساز
  • جنس شیشه های به کار رفته در تولید
  • نوسانات بازار
  • و غیره

کرتین وال شیشه ای

جنس لامل کرتین وال

برای نصب و اجرای این سازه از لامل های متنوعی استفاده می شود. به طور کلی طراحان نوع و اندازه لامل ها را تعیین می کنند، اما رایج ترین لامل هایی که برای تولید این سازه به کار می روند، لامل های فولادی و آلومینیومی هستند که در ادامه به بررسی ویژگی های آن ها می پردازیم.

  • لامل فولادی

لامل فولادی همانطور که از نامش پیداست از بهترین ورقه های فولادی تولید می شود. این ورق های فولادی می توانند فولادهای کربنی یا ضد زنگ باشند. لامل های فولادی می توانند در برابر فشارهای خارجی و بارهای عمودی مقاومت و استحکام بسیار بالایی داشته باشند و این مقاومت بالا موجب شده تا آن ها بتوانند تحمل بار بیشتری را داشته باشند.

  • لامل آلومینیومی

از آلیاژ های آلومینیومی مقاوم برای تولید لامل های آلومینیومی استفاده می شود. این مدل لامل کرتین وال در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی داشته و وزن آن نیز سبک است. همچنین بهتر است بدانید در برابر فشارهای بادی و بار وزنی شیشه می توانند مقاومت قابل قبولی را از خود نشان دهند.

فروش و اجرای نمای کرتین وال

امروزه شرکت های مختلفی در زمینه فروش و اجرای نمای کرتین وال فعالیت می کنند. با توجه به این که ایمنی اجرای این نما اهمیت بالایی دارد، شما باید برای اجرای این نما شرکت هایی مهندسی مطمئن را برای نصب آن ها انتخاب کنید. تیم راشین درب یکی از طراحان و تولیدکنندگان این سازه ها بوده که می تواند انواع نمای کرتین وال را در ساختمان های مورد نظر شما اجرا نماید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع نمای شیشه ای با شماره تلفن 02144027641 تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه اطلاعات کافی در اختیار شما قرار دهند.

معنی کرتین وال

انواع نمای کرتین وال

کرتین وال چیست

 



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید