درب اتوماتیک شیشه ای| قیمت درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای را می توان به عنوان یکی از محبوب ترین نمونه های درب اتوماتیک معرفی کرد. درب اتوماتیک شیشه ای خود در نمونه های مختلفی و با طراحی های منحصر به فردی عرضه می شود. امروز اکثر مجتمع های تجاری و اداری و ساختمان ها در بخش ورودی خود برای راحتی تردد افراد درب های اتوماتیک را نصب می کنند.
با توجه به اینکه درب اتوماتیک شیشه ای در مقایسه با دیگر نمونه های درب اتوماتیک زیبایی ظاهری بیشتری دارد، فروش بیشتری دارند و بسیاری از مشتریان به دنبال محاسبه قیمت درب اتوماتیک شیشه ای هستند. شما می توانید انواع درب اتوماتیک شیشه ای را برای ورودی ساختمان ها نصب کنید. همچنین می توانید برای ثبت سفارش انواع درب اتوماتیک شیشه ای با مجموعه راشین درب تماس بگیرید.
معرفی درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای همانطور که از نامش پیداست از شیشه تشکیل شده و به عبارتی متریال اصلی آن را نمونه های مختلف شیشه تشکیل می دهند. همچنین این درب ها دارای یک اپراتور هستند که می توانند درب را باز و بسته کنند. عملکرد عالی و زیبایی ظاهری این درب هاموجب شده تا آن ها در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار بگیرند و در فضاهای مختلف نصب شوند.
درب های اتوماتیک و به خصوص نوع شیشه ای آن در کنار زیبایی ظاهری خود می توانند مزایای زیادی مانند رفت و آمد راحت، صرفه جویی در مصرف انرژی و امنیت را ارائه دهند. همچنین بهتر است بدانید شیشه های مورد استفاده برای تولید این درب ها شیشه های سکوریت یا لمینت بوده که امنیت مورد نیاز فضا را تامین می کند.
ساختار درب اتوماتیک شیشه ای
همانطور که در بخش قبل بیان کردیم برای تولید و ساخت در اتوماتیک شیشه ای از پنل های شیشه ای بسیار بزرگی استفاده می شود که این پنل ها را درون قاب های فلزی قرار می دهند. این پنل های شیشه ای از مقاومت بالای برخورد دارند و می توانند در برابر عواملی مانند ضربه و یا تغییرات دمایی تابش مستقیم نور خورشید مقاومت بالایی داشته باشند. پنل های شیشه ای به همراه قاب های فلزی بر روی درب قرار می گیرند تا بتوانند به راحتی باز و بسته شوند. همچنین در بالاترین بخش درب شیشه ای سنسور نصب شده تا تردد را کنترل کند.
قطعات درب اتوماتیک شیشه ای
برای تولید درب اتوماتیک شیشه ای از قطعات مختلفی استفاده می شود که برخی از آن ها ممکن است بر اساس سفارش مشتری اضافه و یا حذف شود. به طور کلی اجزای تشکیل دهنده درب های اتوماتیک شیشه ای موارد زیر هستند.
- موتور درب
- پنل های شیشه ای
- مرکز کنترل یا سنسور
- فریم
- ریل، تسمه، شاسی، کاور، هرزگرد، هنگر
چشمی درب اتوماتیک شیشه ای
به طور کلی می توان دو نوع چشمی برای این درب ها نصب کرد که یکی از آن ها در داخل و دیگری در بیرون قرار می گیرد. هر چشمی دارای ساختار متفاوتی است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
- چشمی پرده ای: چشمی پرده ای در محیط بیرون نصب می شود و و قابلیت تشخیص دمای بدن و تشخیص حرکت سنسور را نیز دارد.
- چشمی حرکتی: چشم حرکتی رو در فضای داخل نصب می کنند که در مقایسه با نمونه قبل سیستم ساده تری دارد. اصلی ترین ویژگی این چشمی تشخیص حرکت است.
موتور درب اتوماتیک شیشه ای
تولید کنندگان برای نصب موتور درب اتوماتیک شیشه ای از برندهای مختلفی استفاده می کنند . در میان این برندها می توان موتور دانکر را به عنوان یکی از بهترین و پرقدرت ترین موتورها برای این درب ها معرفی کرد که ساخت کشور آلمان بوده و اعمال آن بر روی درب های اتوماتیک شیشه ای می تواند موجب بالا رفتن قیمت آن ها شود.
عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای
عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای می تواند به چند صورت مختلف باشد. در حالتی که برای این درب ها سنسور یا همان چشمی در نظر گرفته شده باشد، زمانی که شخص به این درب ها نزدیک شده سنسور می تواند حضور آن را تشخیص دهد و دستور به مرکز کنترل ارسال خواهد شد، در نهایت درب باز می شود. در حالتی که درب فاقد سنسور باشند و برای آن ها از پدال فشاری استفاده شده باشد، زمانی که فرد بر روی پدال فشار دهد در به صورت خودکار باز خواهد شد. این نوع عملکرد معمولاً برای مکان هایی استفاده می شود که تداخل اشعه وجود داشته باشد و همچنین در مقایسه با سنسورها دقیق تر عمل می کنند. همچنین می توان سیستم های اتوماتیک دیگر را برای باز و بسته کردن این درب ها در نظر گرفت که از نمونه آن ها می توان به تک های کارتخوان و یا دستگاه اثر انگشت اشاره کرد.
شیشه درب اتوماتیک شیشه ای
یکی از مهمترین سوالاتی که خریداران برای اجرای درب اتوماتیک شیشه ای با آن مواجه هستند این است که از چه نوع پنل های شیشه ای برای ساخت درب اتوماتیک شیشه ای استفاده می شود. همانطور که می دانید امروز شیشه هایی با جنس های مختلف تولید می شوند که هر یک از آنها ویژگی های خاصی دارند. با توجه به اینکه اتوماتیک مدل شیشه ای از شیشه تولید می شوند و شیشه متریال اصلی آن ها محسوب می شود، بنابراین جنس و کیفیت این شیشه ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
شیشه های مورد استفاده برای این درب ها می توانند شیشه های سکوریت، رنگی، مات، ساده، رفلکس و غیره باشند. به طور کلی پنل های شیشه ای که برای تولید درب های اتوماتیک از نوع شیشه ای به کار می رود شیشه های سکوریت یا لمینت هستند. در ادامه ویژگی های این شیشه ها را برای شما بیان می کنیم.
شیشه سکوریت
یکی از پرکاربردترین شیشه هایی که برای تولید درب اتوماتیک شیشه ای به کار می رود، شیشه سکوریت است. شیشه سکوریت در دو ضخامت متفاوت ۱۰ میل و ۸ میل تولید می شود که هر دوی این مدل ها مقاومت بالایی دارند. اصلی ترین ویژگی شیشه سکوریت این است که در صورتی که در اثر ضربه دچار شکستگی شوند، به ذرات بسیار ریز تبدیل شده و خطری برای افراد به همراه ندارند.
شیشه لمینت
شیشه های لمینت از نظر کیفیت شیشه های سکوریت هستند، با این تفاوت که اگر شیشه لمینت دچار شکستگی شود، خرد نمی شوند و تنها در جای خود ترک برمی دارند. در واقع طلقی که برای تولید این شیشه ها به کار رفته مانع از ریزش آن ها خواهد شد. همین ویژگی موجب شده که شیشه لمینت در مقایسه با شیشه های سکوریت با قیمت بالاتری ارائه شوند.
شیشه مات
نمونه دیگری از شیشه هایی که می توان برای تولید درب اتوماتیک به خصوص نوع شیشه ای آن استفاده کرد شیشه مات است. این مدل شیشه معمولاً برای فضاهای مناسب است که نیاز به حفظ حریم خصوصی دارند و یا اینکه قصد دارند میزان نور فضای داخلی را کاهش دهند.
درب اتوماتیک شیشه ای ارزان
اگر شما هم به دنبال خرید درب اتوماتیک شیشه ای ارزان هستید، برای تهیه این نوع درب ها لازم است از ارزان ترین موتورها ارزان ترین نوع فریم و شیشه استفاده کنید. به عنوان مثال برای خرید یک درب اتوماتیک شیشه ای ارزان شما می توانید موتور چینی را انتخاب کرده و فریم آن را آلومینیومی و همچنین شیشه ۱۰ میل را برای آن سفارش دهید. با این وجود ما درب اتوماتیک شیشه ای ارزان را پیشنهاد نمی کنیم، چرا که این درب ها طول عمر بالایی ندارند و تجهیزات آن ها به راحتی دچار آسیب می شوند.
انواع درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای در نمونه های مختلفی تولید می شود که هر نمونه ساختار و عملکرد خاص خود را دارد. برخی از آن ها می توانند در فضاهای خاصی اجرا شوند. با شناخت انواع درب اتوماتیک می توانید بهترین نمونه آن را برای فضای مورد نظر خود اجرا کنید. از رایج ترین نمونه های انواع درب اتوماتیک شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد.
درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ
درب اتوماتیک کشویی را می توان هم به عنوان درب اتوماتیک شیشه ای و هم به صورت درب پارکینگی تولید کرد. با درب اتوماتیک کشویی در مدل شیشه ای می توان به راحتی از دو طرف تردد کرد. در میان مدل های درب اتوماتیک شیشه ای، درب اتوماتیک اسلایدینگ رایج ترین و پرکاربردترین مدل است.
درب کشویی را می توان در اشکال مختلف تولید کرد، اما نمونه ریلی آن محبوب تر است و برای باز و بسته شدن نیازمند یک فضای ثابت مانند دیوار است. همچنین شما می توانید حداکثر بازشوی درب و سرعت باز و بسته شدن آن را تعیین کنید. همچنین این درب ها را می توان در فضاهای مختلف نیز نصب کرد.
درب اتوماتیک تلسکوپی
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی نیز مدل دیگری از درب شیشه ای اتوماتیک است که عملکردی مانند درب اتوماتیک کشویی دارد. تفاوت این دو درب در این است که درب تلسکوپی در زمان حرکت با استفاده از دو لت در یک سمت قرار می گیرد. درب های تلسکوپی می توانند تا حداکثر 66 درصد فضا باز شوند. درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی در مقایسه با نمونه کشویی می توانند فضای بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار دهند.
این مدل درب شیشه ای اتوماتیک معمولا برای فضاهایی که به بازشوی بیشتری نیاز دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. درب اتوماتیک تلسکوپی را می توان در دو مدل تمام تلسکوپی و نیمه تلسکوپی تولید کرد. این مدل درب به صورت افقی درون یک ریل حرکت می کند. نحوه باز و بسته شدن این درب شیشه ای اتوماتیک نیز به صورت اسلایدی است با این تفاوت که لت های متحرک شیشه ای آن به یک طرف حرکت می کند.
درب اتوماتیک چرخان | ریولوینگ گردان
درب اتوماتیک چرخان را می توان به عنوان گران ترین و البته زیباترین نمونه های درب اتوماتیک شیشه ای معرفی کرد. این درب اتوماتیک یک سیلندر دارد و در مرکز این دایره شیشه ای یک شفت اصلی و لوله قرار دارد. این شفت ها نیز دارای باله هایی هستند که ممکن است هر درب اتوماتیک گردان دارای چند باله باشد. با توجه به اینکه درب های چرخان به صورت چرخشی باز و بسته می شوند، در هر صورت به حالت بسته به نظر می رسند، این در حالی است که با هر چرخش باز می شوند. این نحوه باز و بسته شدن درب اتوماتیک چرخان موجب شده تا میزان هدر رفت انرژی تا حد زیادی کاهش یابد.
درب اتوماتیک شیشه ای چرخان نیز در نمونه های دو، سه و چهار باله تولید می شوند و هر نمونه آن می تواند برای فضای خاصی مناسب باشد. برای مثال درب های چرخان 4 باله برای مراکز تجاری و هتل ها که افراد در زمان تردد وسایل مختلف و چمدان در دست دارند، مناسب نیست، چراکه فضای کمتری برای تردد آن ها وجود دارد.
درب اتوماتیک نیم گرد
درب اتوماتیک نیم گرد به نام درب قوسی نیز شناخته می شود. درب نیم گرد نیز ساختاری شبیه به درب اتوماتیک شیشه ای دارد، با این تفاوت که این درب ها به صورت قوس دار طراحی شده اند. همچنین بهتر است بدانید درب های قوس دار نسبت به نمونه مشابه خود یعنی درب های کشویی بازشوی بیشتری دارند. در تولید این درب اتوماتیک شیشه ای، شیشه های سکوریت قوس دار و منحنی را به کار می برند.
این ساختار موجب شده تا درب اتوماتیک نیم گرد یا قوسی در مقایسه با دیگر درب های اتوماتیک قیمت بالایی داشته باشد. این مدل معمولا برای ساختمان هایی نصب می شوند که به صورت نیم دایره ساخته شده اند. در این مدل درب های اتوماتیک نیز امکان تنظیم سرعت حرکت درب وجود دارد.
درب اتوماتیک لولایی
شاید با شنیدن نام درب اتوماتیک لولایی تصویر یک درب لولایی ساده و عادی در ذهن شما ایجاد شود که می توان آن را از متریال های مختلف فلز، چوب، شیشه و غیره ساخت. این امکان برای شما وجود دارد تا بتوانید درب لولایی شیشه ای خود را با کمترین هزینه به یک درب اتوماتیک شیشه ای تبدیل کنید. این کار با نصب اپراتور مخصوص امکان پذیر خواهد بود.
درب های اتوماتیک لولایی در نمونه های تک لنگه و دو لنگه قابل تولید هستند. این مدل درب ها برخلاف نمونه های دیگر فاقد ریل هستند و درواقع همان نمونه های درب لولایی عادی و معمولی هستند که با یک اپراتور به درب اتوماتیک تبدیل شده اند.
انواع درب اتوماتیک شیشه ای از نظر لنگه (لت)
تعداد لت های درب اتوماتیک شیشه ای می تواند مختلف باشد. انتخاب تعداد لت این درب ها به فضای مورد نظر شما بستگی دارد. برای مثال در صورتی که قصد دارید درب اتوماتیک مدل شیشه ای را برای یک مغازه با عرض 2 متر نصب کنید، کافیست به سراغ درب شیشه ای دو لت بروید که یک لت آن ثابت و دیگری متحرک باشد. در غیر این صورت اگر ابعاد فضای موردنظر شما بزرگ تر از 4 متر باشد، برای خرید درب اتوماتیک شیشه ای به درب های 4 لت نیاز دارید که باید دو لت آن ثابت و دو لت دیگر متحرک باشد. حال اگر بخواهید درب اتوماتیک شیشه ای را برای فضاهای دارای محدودیت نصب کنید، تنها امکان نصب درب شیشه ای به صورت یک لت متحرک وجود دارد.
مزایا درب اتوماتیک شیشه ای
خرید درب اتوماتیک شیشه ای و نصب آن می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد. مهم ترین مزایای نصب درب اتوماتیک شیشه ای موارد زیر هستند.
- امکان تعمیر درب
- اشغال فضایی کم
- حفط دمای داخلی فضا و جلوگیری از هدر رفت انرژی
- نصب آسان درب
- افزایش زیبایی ظاهری محیط
- تردد راحت افراد
- باز و بسته شدن بی صدا
- کاهش آلودگی صوتی
- طول عمر بالا
- مقاومت بالا در برابر ضربه و تغییرات دمایی
کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای
کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای بسیار گسترده است و تقریبا می توان در هر مکانی از آن ها استفاده کرد. با توجه عملکرد راحت و زیبایی ظاهری این درب ها در فضاهای مختلف می توانید مدل های مختلف آن ها را ببینید. از اصلی ترین کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- مجتمع های تجاری
- بانک ها
- رستوران ها
- هتل ها
- فروشگاه ها
- و غیره
فریم درب اتوماتیک شیشه ای
فریم ها در واقع قاب های دور پنل های شیشه ای درب اتوماتیک هستند و با هدف حفاظت از شیشه ها و لبه های آن ها به کار می روند. فریم هایی که برای تولید درب شیشه ای اتوماتیک به کار می روند در دو جنس آلومینیومی و استیل هستند. نصب هر یک از این فریم ها با توجه به اندازه، مکان نصب و کاربرد درب ها تعیین می شود.
به طور کلی از فریم های زیر برای طراحی درب اتوماتیک شیشه ای استفاده می کنند.
- فریم آلومینیومی الکترواستاتیک: فریم های الکترواستاتیک در کوره هایی مخصوص رنگ آمیزی شده اند و کیفیت بسیار بالایی دارند. این فریم ها معمولا به رنگ سفید تولید و عرضه می شوند.
- فریم آلومینیوم آنادایز: زمانی می توان رنگ آنادایز را برای فریم های آلومینیومی اعمال کرد که فریم مورد نظر از شمش خالص آلومینیوم تولید شود. با توجه به این که رنگ آلومینیوم پس از مدتی از بین می رود، بنابراین برای حفظ آن پوشش آنادایز را به کار می برند. البته باید بدانید قیمت فریم آنادایز در مقایسه با نمونه قبل بیشتر است.
- فریم استیل: فریم استیل در واقع فریم های آلومینیومی هستند که بر روی آن ها روکش استیل قرار گرفته است. این فریم ها در رنگ های متنوعی عرضه می شوند و می توان نمونه ساده یا خش دار آن را نصب کرد. با انتخاب این فریم برای درب اتوماتیک شیشه ای می توانید فضا را بر اساس سلیقه خود طراحی کنید.
راهنمای خرید درب شیشه ای اتوماتیک
با توجه به اینکه درب اتوماتیک شیشه ای در طولانی مدت مورد استفاده قرار می گیرد و نقش زیادی در راحتی تردد افراد دارد، بنابراین لازم است در زمان خرید درب اتوماتیک شیشه ای لازم است نکات زیر را به خاطر داشته باشید.
- نیاز فضا به مدل درب را تعیین کنید.
- اندازه گیری دقیقی از فضا داشته باشید.
- معتبر ترین مجموعه ها را برای خرید و نصب این درب ها انتخاب کنید.
- از با کیفیت بودن متریال این درب ها مطمئن شوید.
قیمت درب اتوماتیک شیشه ای
قیمت درب اتوماتیک شیشه ای مهم ترین موضوعی است که مشتریان برای نصب این مدل درب های اتوماتیک به آن توجه می کنند. در واقع عوامل مختلفی می توانند روی قیمت درب اتوماتیک شیشه ای تاثیر داشته باشند که از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- اصلی ترین عامل در تعیین قیمت درب شیشه ای اتوماتیک، مدل درب است. در واقع هر مدل ساختار خاص خود را دارد و ابعاد پنل های شیشه ای آن می تواند متفاوت باشد. بنابراین انتخاب هر مدل می تواند تاثیر زیادی روی قیمت نهایی درب اتوماتیک شیشه ای داشته باشد.
- نوع فریم شیشه ای درب اتوماتیک موضوع دیگری است که می توانند موجب افزایش قیمت این درب های اتوماتیک شود. همان طور که متوجه شدید فریم های مختلفی برای تولید درب اتوماتیک مدل شیشه ای به کار می رود که هر یک از آن ها قیمت خاصی دارند. همچنین افزودن فریم استیل نیز برای این درب ها می تواند موجب افزایش قیمت این درب ها شود.
- ابعاد و متراژ پروژه نیز از دیگر موارد تاثیر گذار روی قیمت درب اتوماتیک شیشه ای است. هر چقدر ابعاد پنل های شیشه ای پروژه بیشتر باشد، به تبع قیمت نهایی درب نیز بالا می رود.
- اجرای طرح های دلخواه بر روی درب اتوماتیک شیشه ای نیز می تواند موجب افزایش قیمت آن شوید.
- رنگی بودن شیشه های سکوریت این درب ها نیز تاثیر قابل توجهی روی قیمت درب اتوماتیک شیشه ای دارد.
همچنین شما می توانید برای استعلام قیمت و کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع درب اتوماتیک با شماره 02144027641 تماس حاصل نمایید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
سخن آخر
درب اتوماتیک شیشه ای را می توان به عنوان یکی از محبوب ترین و زیباترین مدل های درب اتوماتیک معرفی کرد. درب شیشه ای اتوماتیک در مدل های متنوعی قابل تولید و عرضه است که هر مدل ممکن است برای فضای خاصی کاربرد داشته باشد. زیبایی خاص این درب موجب شده تا طراحان برای طراحی معماری ورودی مجتمع ها این درب ها را انتخاب کنند. از طرف دیگر، نصب درب اتوماتیک شیشه ای مزایایی همچون جلوگیری از هدر رفت انرژی را به دنبال دارد.
با توجه به قرار گرفتن این درب ها در بخش ورودی مجتمع ها و شیشه ای بودن آن ها، اجرای درست و اصولی آن ها اهمیت ویژه ای دارد. شما می توانید برای اجرا و ساخت انواع درب اتوماتیک شیشه ای با کارشناسان ما در راشین درب تماس بگیرید. این مجموعه در طی سال های اخیر توانسته با تکیه بر دانش و تخصص خود پروژه های متنوعی با موفقیت به اتمام برساند.