نمای شیشه ای اسپایدر یکی لوکس ترین و زیباترین نماهای شیشه ای به شمار می رود. این نما به صورت کاملا خود ایستا تولید می شود و اتصالات خاص می توانند نقاط مختلف این نما را به سازه ساختمان وصل کنند. در نهایت شما شاهد نمایی مدرن و شفاف خواهید بود. نمای اسپایدر شیشه ای را می توان در ساختمان های مختلف مانند مجتمع های تجاری، اداری اجرا کرد.
نمای اسپایدر را می توان در نماهای مختلف اجرا کرد و یک نمای لوکس و زیبا را به نمایش گذاشت. اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به روش های مختلف امکان پذیر است. به دلیل استقبال گسترده از این نما شما، تصمیم داریم در این مطلب اطلاعات لازم را در خصوص نمای شیشه ای اسپایدر به شما ارائه دهیم.
نمای اسپایدر چیست؟
نمای اسپایدر چیست؟ یکی از نماهای مدرن و جذابی که این روزها به وفور با آن مواجه می شویم، نمای اسپایدر شیشه ای است. شیشه اسپایدر را با نام اسپایدر گلس (spider glass) نیز می شناسند و در دسته نماهای مدرن قرار می گیرد. اگر بخواهیم یک تعریف درست از نمای شیشه ای اسپایدر داشته باشیم باید بگوییم که نمای اسپایدر شیشه ای نماهایی کاملا شیشه ای هستند که با کمک اسکلت های فلزی به سازه اصلی متصل خواهند شد.
نمای اسپایدر یک ویژگی مهم دارد و آن هم این است که به کاربران امکان دید وسیع و گسترده ای را خواهد داد. جالب است بدانید علت نام گذاری نمای اسپایدر، عنکبوتی شکل بودن آن است. با توجه به این که این نمای شیشه ای هیچ نوع قابی ندارد، بنابراین می توان آن را هر فضا و ساختمانی نصب کرد. نمای شیشه ای مدرن اسپایدر در کنار ظاهر زیبا و لوکس، مقاومت بسیار بالایی نیز دارد. دلیل این امر را می توان استفاده از یراق آلات اسپایدری دانست.
اجزای نمای شیشه ای اسپایدر
برای ساخت نمای شیشه ای اسپایدر از یراق آلات و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. این یراق آلات باید کاملا سنجیده و به صورت دقیق به کار روند تا در نهایت پروژه بتواند نمایی لوکس را به نمایش گذارد. برای ساخت و اجرای نمای اسپایدر شیشه ای از تجهیزات زیر استفاده می شود.
Spider Arms یا دسته های اسپایدر
دسته های اسپایدر به یراق آلاتی گفته می شود که وظیفه نگهداری شیشه ها را دارند. این دسته ها برای نمای شیشه ای اسپایدر در نمونه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند که این موضوع به محل پروژه و نحوه قرار گرفتن شیشه ها بستگی دارد. از نمونه های این دسته ها می توان به نمونه های تک شاخ، دو، سه و چهار شاخ اشاره کرد. از طرف دیگر جنس این تجهیزات با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه مورد نظر انتخاب خواهد شد.
Connector یا اتصال دهنده
اتصال دهنده ها را با نام آداپتور نیز می شناسند. اتصال دهنده ها همانطور که از نامشان پیداست وظیفه دارند تا اسپایدرها را به سازه اصلی متصل کنند. وظیفه دیگر این تجهیزات این است که بتوانند نیرویی که بر مفصل ها وارد شده را به سازه اصلی ساختمان انتقال دهند.
Glass یا شیشه
شیشه ها به عنوان پوشش اصلی نمای شیشه ای اسپایدر شناخته می شوند. در تولید سازه نمای اسپایدر شیشه ای باید از شیشه های مقاوم و باکیفیت استفاده کرد تا امکان آسیب دیدن آن کاهش یابد. شیشه های مورد استفاده برای تولید این نمای شیشه ای مدرن معمولا شیشه های لمینت هستند. این شیشه ها در برابر تغییرات دما و فشار مقاومت بالایی دارند.
Structures یا اسکلت اصلی
منظور از اسکلت اصلی نمای شیشه ای اسپایدر بخشی است که باید تمامی فشارهایی که که به نمای مورد نظر وارد می شود را را تحمل نماید.
اسکلت اصلی ضخامت استراکچرها باید بر اساس شیشه ها و ابعاد اسپایدر تعیین شود. در این صورت نیروی اضافی به شیشه ها وارد نمی شود.
Routel یا بست تثبیت کننده شیشه
اگر قصد دارید برای اجرای نمای اسپایدر شیشه ای، شیشه های با ضخامت بالا بروید، بهتر است از توی تثبیت کننده را به کار ببرید تا این بست ها بتوانند شیشه ها را نگه دارند. بست ها که با نام روتر نیز شناخته می شوند در سه نمونه تک جداره، دوجداره و مفصلی مورد استفاده قرار می گیرند.
مزیت اجرای نمای اسپایدر شیشه ای
نمای اسپایدر یا همان نمای عنکبوتی می تواند توسط سازه های کابلی و فلزی اجرا شود. و نمایی مدرن و لوکس را به نمایش بگذارد. با توجه به در نظر گرفتن تمامی شرایط نصب و اجرای آن نمی توان نسبت به مزیت نمای شیشه ای اسپایدر بی تفاوت بود. مهمترین مزایای نصب نمای اسپایدر شیشه ای به شرح زیر است.
- این نما انعطاف پذیری بالایی داشته و می تواند در مقابل حوادث طبیعی نظیر طوفان و زلزله مقاومت بالایی داشته باشد.
- به طور کلی نما و تمامی اتصالات آن وزن کمی دارند.
- می توان انواع طرح های پیچیده و نمونه های مختلف فرم ها را روی این نما اجرا کرد.
- دارای دید وسیع بوده و شفافیت آن میزان نور محیط را افزایش می دهد.
- می توان نمای اسپایدر را در مدت زمان کوتاهی نصب کرد.
نحوه نصب نمای اسپایدر شیشه ای
همانطور که در بخش قبل بیان کردیم یک مزیت نمای شیشه ای اسپایدر این است که می توان آن را در مدت زمان کوتاهی به راحتی نصب نمود. برای نصب نمای اسپایدر باید مراحل زیر طی شود.
- در مرحله اول باید محیط مورد نظر برای نصب این نما آماده شود. در این مرحله لازم است لوله های استیل که ضخامت بالایی دارند کف و سقف سازه با استفاده از بسته های مخصوص متصل شوند.
- بست های اسپایدر شیشه ای به صورت x و y بوده و باید این بست ها را با استفاده از جوش آرگون به لوله های استیل با ضخامت بالا وصل کرد.
- پس از انجام جوشکاری آرگون باید اندازه و ابعاد شیشه های نمای اسپایدر به صورت دقیق به دست آید و شیشه ها برای نصب آماده شوند.
- پس از آماده شدن و نصب شیشه ها 1 الی 1/5 سانتی متر فاصله بین شیشه ها ایجاد می شود و این فاصله با چسب های سیلیکونی که کاملاً بی رنگ هستند با دقت بالایی پر می شوند. دلیل ایجاد این فاصله و استفاده از چسب های سیلیکون برای پر کردن فاصله بین آنها این است که اگر در شرایطی افت ساختمان پیش آید و یا با عواملی مانند زلزله روبرو شدیم، شیشه ها با هم برخوردی نداشته باشند و دچار شکستگی نشوند.
قیمت نمای شیشه ای اسپایدر | قیمت اسپایدر
قیمت نمای اسپایدر شیشه ای یک موضوع مهم برای ساخت و اجرای این نما است. محاسبه قیمت نمای شیشه ای اسپایدر باید بدانید که این ساز جزو سازه هایی است که هزینه و قیمت نهایی آن بر اساس فاکتورهای گوناگونی تعیین می شود. به همین علت قیمت مشخص و دقیق را برای قیمت اجرای اسپایدر بیان کرد.
این بدان معناست که باید ساختار و طراحی این ساز انجام شود و بر اساس ابعاد، شیشه های به کار رفته دیگر قیمت نهایی به دست آید. به طور کلی باید بدانید که قیمت نمای اسپایدر شیشه ای تابع میزان استفاده از متریال هایی مانند شیشه، لوله های استیل، نوع سیستم شیشه ها مانند فریم دار یا فریملس بودن آن و غیره است.
برای مثال شیشه هایی که برای ساخت این نمایش شیشه ای مدرن مورد استفاده قرار می گیرند، معمولاً شیشه های سکوریت 10 میل هستند که قیمت نهایی آنها بر اساس قیمت روز و بر حسب متر مربع تعیین می شود. این در حالی است که اگر شیشه مورد نظر شما لمینت باشد برای نصب این شیشه ها باید هزینه بالاتری بپردازید هزینه بر اساس مترو شیشه ها می تواند متفاوت باشد.
موضوع دیگر یراق آلات برای اجرای این نما است که با توجه به نوع استیل آنها قیمت نمای شیشه ای اسپایدر متغیر خواهد شد. هر چقدر کیفیت این تجهیزات بالا باشد، قیمت نهایی سازه نیز به تبع بالاتر می رود.
اجرای شیشه اسپایدر
موضوع مهمی که باید در مورد اجرای شیشه برای سازه اسپایدر بدانید این است که اجرای این سازه یکی از پیچیده ترین امور در ساخت و ساز به شمار می رود. بهتر است بدانید محاسبه دقیق شیشه ها اهمیت بالایی دارد. کوچک ترین اختلاف در محاسبه این شیشه ها می تواند موجب ایجاد آسیب جدی در نتیجه پروژه شود. دقت داشته باشید که حتی اختلاف میلی متری در این محاسبه می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
به همین علت بهتر است برای نصب و اجرای اسپایدر شیشه ای به سراغ شرکت های مهندسی معتبر بروید. متخصصان این شرکت ها با تکیه بر دانش و تخصص خود می توانند محاسبات دقیقی از اندازه گیری داشته و در نهایت بر اساس استانداردهای لازم پروژه را نصب نمایند.
انواع سیستم اسپایدر
سیستم نمای اسپایدر مانند بسیاری از دیگر نمونه های نمای شیشه ای مدرن با استفاده از سازه های مختلفی قابل اجراست. در ادامه به سازهای مختلف برای نگهداری شیشه ها در نمای اسپایدر شیشه ای می پردازیم.
سازه های فلزی
یکی از سیستم های سازه که برای اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به کار می رود، سازه های فلزی هستند. در این نمونه فلزات وظیفه مهار سازه اسپایدر را دارند. به عبارت ساده تر، برای تولید سیستم نگهدارنده این نما از فلز استفاده شده است.
سازه های کابلی
در مدل دیگر به جای استفاده از فلزات، کابل ها را به کار می برند. در این نوع نمای اسپایدر کابل ها کاملا مهار می شوند تا توانایی تحمل وزن سازه را داشته باشند و در نهایت نمای اسپایدر را اجرا نمایند.
سازه های شیشه ای
در نهایت با سازه های شیشه ای روبرو هستیم که یک گزینه مناسب برای مهار این نمای لوکس محسوب می شود. این نما باید توسط یک تیم متخصص اجرا و پیاده سازی شود.
کاربرد نمای اسپایدر شیشه ای
با شنیدن نام نمای اسپایدر شیشهای ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که اصلیترین کاربرد اسپایدر شیشهای چیست؟ اصلیترین و بیشترین کاربرد این نما در مجتمعها و ساختمانهایی است که یک نمای فانتزی و شیشهای زیباتر و لوکستر میشوند. به علاوه در شرایطی که محدودیت در مصرف انرژی وجود دارد و صرفه جویی برای مدیران اهمیت زیادی دارد و علاوه بر این میزان نورپردازی ساختمان مهم است، نصب اسپایدر شیشهای میتواند یک گزینه مناسب برای آن ساختمان باشد.
انواع نمای اسپایدر
اگر بخواهیم نمای اسپایدر شیشه ای را بر اساس سازه پشتیبان تقسیم بندی کنیم، می توانیم به موارد زیر اشاره کردیم.
نمای اسپایدر شیشه ای لوله ای
این مدل سازه به گونه ای طراحی شده که اسپایدر توسط لوله ها نگه داشته می شوند. در واقع تیر و ستون نگهدارنده اصلی این سازه هستند. این لوله ها می توانند از متریال های مختلف مانند فلزات باشند، اما معمولا از فولاد و استیل به عنوان این نگهدارنده ها استفاده می کنند.
ستون های موجود به عنوان نگهدارنده سازه عمل می کنند و تیرهایی که به این ستون ها وصل شده اند، می توانند فشارهای موجود بر سطح نما را تحمل نمایند. استفاده از ستون های فولاد و استیل به دلیل این که خاصیت مکانیکی بالایی داشته و می توانند در برابر فشارها مقاومت بالایی از خود نشان دهند، قابلیت تحمل وزن بار سنگین را دارند.
نمای اسپایدر شیشه ای کابلی
در نمای اسپایدر کابلی مانند نمونه قبل از ستون و تیر استفاده می کنند، با این تفاوت که فشار موجود به کابل ها وارد خواهد شد. این مدل سازه به دلیل داشتن پیچیدگی مهندسی در ایران اجرا نمی شود.
نمای شیشه ای اسپایدر فین گلس
سازه پشتیبان در نمای اسپایدر فین گلس، تیغه های شیشه ای هستند. این نمای شیشه ای جلوه بسیار زیبایی دارد، چراکه برای اجرای آن کمترین اتصالات به کار رفته است. البته باید بدانید اجرای این مدل از نمای اسپایدر هزینه بسیار بالایی دارد.
نمای اسپایدر شیشه ای با سازه خرپایی
نمای شیشه ای اسپایدر در نوع خرپایی بدین صورت طراحی شده که برای انتقال بار شیشه ها از خرپاها استفاده می کنند. اجرای این روش محاسبات سختی ندارد، اما به دلیل اینکه برای اجرای آن از پروفیل های زیادی استفاده می شود، مانع از عبور نور خواهد شد. همین امر موجب شده تا این نوع سازه برای نمای اسپایدر مورد استقبال قرار نگیرد.
فروش و اجرای نمای اسپایدر در تهران
برای اجرای نمای اسپایدر لازم است ابتدا از متخصصان این حوزه مشاوره بگیرید. با توجه به حساسیت های بالایی که برای اجرای این نما وجود دارد، شما باید برای اجرای آن به سراغ شرکت های مهندسی قدر و متخصصی بروید که بتوانند این نما را با دقت و حساسیت بسیار بالایی اجرا نمایند. اجرای نمای اسپایدر در تهران توسط شرکت های مختلفی انجام می گیرد. بهتر است برای اجرای این نما بهترین و باتجربه ترین شرکت های موجود را انتخاب نمایید.
راشین درب یکی از شرکت هایی است که در حوزه نصب و اجرای نمای اسپایدر فعالیت می کند. شما می توانید برای ارتباط با کارشناسان فروش این مجموعه و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع نمای شیشه ای با شماره 02144027641 تماس حاصل نمایید.